Puma Rider Nederland

Ask BFME: Reforged a question here or via email.

Moderator: Solethria

Post Reply
biancojn
Posts: 7

Puma Rider Nederland

Post by biancojn » Sat May 28, 2022 3:22 am

Net als elk goed huwelijk is 50 jaar iets om te vieren en met deze all-over gouden iteratie staat niets meer in de weg. Puma Rider Heren/Dames Het flitsende bovenwerk schittert met goudleer, terwijl de helderwitte tussenzool opvalt voor een strakke look. Aan de binnenkant van elk paar is een stempel van 1968 geplaatst als herinnering aan het geboortejaar. Gouden veters passen bij het bovenwerk om de finishing touch te geven aan een zeker hit.

Image

Verder toont de tong een onbewerkt ontwerp en zijn de standaardlogo's verwisseld voor metallic gouden Puma Rider Online Shop tekst. Het meest opvallende detail van beide arrangementen zijn de marineblauwe zijstrepen. Deze strepen vertonen een twill-achtige constructie in combinatie met borduursels met witte patronen geïnspireerd op traditionele Japanse sashiko - een vorm van handwerk die wordt gebruikt om kleding te versieren of te versterken. Een klassieke witte rubberen zool maakt beide kleurstellingen af ​​voor twee nieuwe aanbiedingen die het verfijnde Japanse vakmanschap vieren.

Puma heeft momenteel twee verschillende updates van de klassieke Disc Blaze in omloop. Puma Rider Schoenen Er is de Future Disc HST, ook bekend als Haast Disc, met de slankere, casual constructie, en dan is er de Puma Future Disc Lite, ook bekend als LTWT, de originele lichtgewicht technische update. Dat wil niet zeggen dat de Future Disc Lite ook stijlloos is, want dit nieuwe Tigerlily-paar is ongetwijfeld een van de opvallende releases van de German Cat tot nu toe in 2014.

Hoewel beide schoenen hetzelfde palet bevatten - dat rechtstreeks uit de eigen logo's van Dunkin wordt getrokken - doet de Triple dit op een meer gewaagde manier, met roze en oranje tinten die een groot deel van de achterkant van het silhouet bedekken. Puma Rider Nederland Witte neutrale kleuren worden verder naar de teen geduwd en gebruikt om de co-branding op de tong en hiel te benadrukken, waarvan de laatste een gebeten donut met een basketbal aan elkaar koppelt.

Daarentegen is de GV Special veel veelzijdiger, gebouwd met een bovenwerk van wit leer en een bijpassende tussenzool. Puma Rider Online Kopen De roze en oranje tinten, hoewel identiek van kleur aan het bovengenoemde paar, benadrukken de vetereenheid, de buitenzool en de Formstrip op een subtielere manier. Aangrenzend is ook de branding heel anders: op het logo van de tong springt de Puma door het gat van een donut en op de hiel staat een grote kop ijskoffie.

www.multischoenen.com

Post Reply